Specialfordon med specialkompetens

Kiitokori tillverkar specialfordon, vart och ett konstruerat på ett individuellt och kundorienterat sätt. Tala om för oss vad du behöver, så bygger vi det åt dig på hjul.

VI ERBJUDER DIG

Expertis på toppnivå

Rätt och tillräckliga resurser från planering till genomförande

Kundinriktad service

Kundens röst hörs och syns i alla lösningar

Förstklassiga produkter

Hållbar och genomarbetad teknisk och funktionell kvalitet

Felmeddelande

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool i MenutrailbypathBreadcrumb->setActiveTrail() (rad 109 av /home/wwwkiitokori/public_html/sites/all/modules/menu_trail_by_path/src/MenutrailbypathBreadcrumb.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (rad 107 av /home/wwwkiitokori/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Enheter för rörlig service

Enheter för rörlig service

Bokbussar, hälsovårdsbussar och andra service- och specialfordon utgör Kiitokoris kärnkompetens. Individualitet, flexibilitet och ett högklassigt arbete är utgångspunkterna i allt vi gör. Av dessa ingredienser föds produkter med lång livscykel.

Finländska Kiitokori har tillverkat specialfordon ända sedan år 1948. Våra produkter rör sig ute på många av Europas vägar och stannar till och betjänar medborgare utifrån deras behov.

Senaste videorna